Złe recenzje nowego życia

Kliniki

BAA Novaya Zhizn - profilaktyka chorób serca i naczyń, obniżanie poziomu „złego” cholesterolu, zwiększanie siły i elastyczności naczyń krwionośnych. Preparat jest źródłem kwasów omega-3 PUFA, działa przeciwzapalnie, przeciwalergicznie, poprawia jakość skóry, przyspiesza regenerację tkanek, dzięki regulacji serotoniny pomaga poprawić nastrój, jest skuteczny w autoimmunologicznych chorobach dermatologicznych.

Skład suplementów diety New Life Vitamax

Producent firmy Vitamax, jakość spełnia najwyższe międzynarodowe i rosyjskie standardy.

Tłuszcz rybny
w tym kwasy tłuszczowe omega-3 PUFA
kwas eikozopentaenowy 180 mg
kwas dokozaheksaenowy 120 mg
D-alfa-tokoferol 5 mg
700 mg

Właściwości i funkcje suplementów diety New Life

Działanie wielonienasyconych kwasów tłuszczowych jest szeroko badane na całym świecie, istnieją dowody na skuteczność stosowania kwasów omega 3 w chorobach układu krążenia, udowodniono, że zmniejszają one ilość lipoprotein o małej gęstości, tzw. „Złego” cholesterolu. Pomaga poprawić pracę serca i jakość naczyń krwionośnych, procesy wewnątrzkomórkowe, obniżyć ciśnienie krwi poprzez zwiększenie elastyczności ściany naczyniowej. Aplikacja pomaga zmniejszyć prawdopodobieństwo wystąpienia reakcji alergicznych organizmu, poprawić skuteczność podstawowej terapii egzemy i łuszczycy.

Wskazania do stosowania suplementów diety New Life, instrukcja

  • choroby sercowo-naczyniowe
  • wysoki cholesterol
  • wysokie ciśnienie krwi
  • w kompleksie środków na łuszczycę i egzemę
  • z alergiami
  • poprawa stanu emocjonalnego, zwiększenie odporności na stres
  • zwiększyć ochronę antyoksydacyjną
  • choroby skórne

Sposób stosowania: 1 kapsułka 2 razy dziennie podczas posiłków.

Przeciwwskazania: indywidualna nietolerancja.

Sposób przechowywania: w temperaturze pokojowej, nie zostawiaj na słońcu, z dala od dzieci.

Cena suplementów diety Novaya Zhizn Vitamax i jak kupować

- zamówić telefonicznie lub klikając przycisk „Kup” u góry strony.

Cena - wskazana na górze strony.

Odbiór - nasze biuro czynne jest od 10:00 do 20:00, niedziela jest dniem wolnym od pracy.

Dostawa na terenie Moskwy realizowana jest kurierem, w regiony firmą transportową lub pocztą.

Recenzje suplementów diety New Life: recenzje

Na osobnej stronie znajdziesz opinie o suplemencie diety New Life oraz o innych produktach marki Vitamax.

Złe recenzje nowego życia

Bezpłatne połączenie z Rosji
8 800 550-90-22

Pracujemy siedem dni w tygodniu

8 (495) 517-23-77 Moskwa i cała Rosja

Moskwa, ul. Marksistskaya d. 22, s. 1, biuro. 505

8 (812) 930-08-77 St. Petersburg

Od 9500 rub. dostawa na terenie Moskwy gratis

Novaya Zhizn to lek zawierający dużą ilość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (PUFA), których potrzebujemy do utrzymania prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi i zapobiegania chorobom serca i naczyń. Każda osoba potrzebuje nowego życia, ponieważ WNKT nie mogą być syntetyzowane przez organizm i muszą być mu dostarczane z zewnątrz.

New Life Vitamax: skład i forma wydania

Lek jest dostępny w postaci kapsułek, 90 sztuk w plastikowym słoiku. Jedna kapsułka leku Novaya Zhizn zawiera:
- Olej rybny. 700 mg
w tym kwasy tłuszczowe omega-3 PUFA
kwas eikozopentaenowy. 180 mg
kwas dokozaheksaenowy. 120 mg
D-alfa-tokoferol. 5 mg

Właściwości leku New Life

Lek Novaya Zhizn to organiczny kompleks substancji zawierających kwasy tłuszczowe z klasy omega 3. Głównym celem leku jest obniżenie poziomu cholesterolu we krwi, a także normalizacja zawartości tłuszczu w osoczu krwi. Ze względu na zmniejszenie zawartości tłuszczu w osoczu krwi, krew łatwo i szybko przechodzi przez układ naczyniowy. W organizmie człowieka kwasy tłuszczowe omega 3 nie są uzupełniane we własnym zakresie, dlatego aby je skoncentrować w odpowiedniej ilości konieczne jest stosowanie odpowiednich suplementów diety.

Preparat zawiera witaminę E, która działa antyoksydacyjnie i poprawia jakość skóry, co jest szczególnie ważne dla kobiet. Aktywne składniki leku Novaya Zhizn mają działanie immunostymulujące, pomagają radzić sobie z depresją i zmęczeniem..

Ten kompleks:
- jest źródłem wielonienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3;
- normalizuje poziom cholesterolu we krwi;
- wzmacnia odporność organizmu;
- New Life ma korzystny wpływ na pracę układu sercowo-naczyniowego, nerwowego i hormonalnego;
- ma wyraźne właściwości przeciwutleniające;
- jest doskonałym środkiem antystresowym.

Wskazania i przeciwwskazania do leku Novaya Zhizn

Lek jest wskazany do stosowania w następujących przypadkach:
- z wysokim poziomem cholesterolu we krwi;
- zapobiegać chorobom serca i naczyń krwionośnych;
- wzmocnić odporność organizmu;
- z miażdżycą;
- na problemy ze skórą, włosami i paznokciami;
- do zapobiegania patologiom piersi u kobiet;
- w programach odmładzających;
- aby zapobiec zakrzepom krwi;
- z zespołem chronicznego zmęczenia;
- z zapaleniem jelit;
- ze stresem i depresją.

Przeciwwskazania do stosowania leku New Life:
- indywidualna nietolerancja składników leku.

New Life Vitamax: instrukcje użytkowania

Lek należy przyjmować dwa razy dziennie, jedną kapsułkę podczas posiłku lub bezpośrednio po tym. Czas trwania przyjęcia wynosi 30-60 dni. Zaleca się przyjmowanie 2-3 kursów rocznie.

Lek przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci, suchym i chronionym przed światłem w temperaturze nieprzekraczającej + 25 ° C (najlepiej w lodówce).

Nowe życie: cena i jak kupować

Lek ten jest rozprowadzany za pośrednictwem sieci oficjalnych dystrybutorów preparatu Vitamax. Ma to na celu „uwolnienie” ceny leku Novaya Zhizn od różnych marż od sprzedawców oraz uniknięcie podróbek - dystrybutor firmy zawsze ma oryginał.

Cena leku jest podana na tej stronie. Lek Novaya Zhizn można kupić, zamawiając go telefonicznie lub po prostu „dodając” lek do „koszyka” i składając zamówienie. Przetworzymy go tego samego dnia i dostarczymy tak szybko, jak to możliwe. Jeśli jest to dla Ciebie wygodne, możesz przyjść do nas, aby samodzielnie kupić ten produkt.

Recenzje i komentarze

Dzień dobry, podobały mi się wasze produkty, bardziej mi się podobają, skuteczne i niedrogie

Dobry dzień! proszę rozszyfrować schemat aplikacji. Nie mogę wymyślić, jak go używać.

Dzień dobry! Każdy schemat użycia jest zaplanowany na kilka miesięcy. W tabeli każda kolumna to schemat na miesiąc, zaczynając od góry do dołu.

Drodzy goście! POLE UWAGI PRZEZNACZONE DO TWOICH KOMENTARZY I WYNIKÓW OTRZYMANYCH Z KORZYSTANIA Z NASZEGO PRODUKTSII.UBEDITELNAYA PROSZĘ NIE ZADAWAĆ TUTAJ PYTAŃ, O KTÓRYCH STOSUJE SIĘ W RÓŻNYM RODZAJU ZABOLEVANIYAH.TAKOGO pytania, które można zadać na oficjalnej stronie internetowej KOMAGUII.!

Informacje i recenzje o New Life

Pełna nazwa firmy New Life - Międzynarodowa organizacja publiczna Klub System „Nowe Życie” lub MOO KS Nowe Życie

Oficjalna strona COP New Life: www.new-life.org.ua

Rok powstania / rok otwarcia w Rosji: 2005

Gdzie zarejestrowana jest firma KS Novaya Zhizn: Ukraina

Biura w Rosji i krajach WNP: Donieck, ul.Artem 41, biuro 105

Produkty KS Novaya Zhizn: produkty dla zdrowia i urody, domu, higieny osobistej

Plan marketingowy firmy KS New Life: peer-to-peer, szczegółowy plan marketingowy

Opis: Utworzony w 2005 roku w Dniepropietrowsku. Celem jest poprawa stanu zdrowia narodu, wsparcie rodzimych producentów, podniesienie poziomu networkerów do poziomu profesjonalnego oraz poprawa sytuacji finansowej. W CS New Life istnieje system pracy, który sprawdził się w praktyce. I system szkoleń, który pozwala każdemu w krótkim czasie znacznie zwiększyć swoje dochody. Firma posiada własną produkcję i rozwija sieć placówek medycznych. Oferuje usługę ankiet komputerowych.

Nowe wiadomości z życia:

  • Sok noni. Od marketingu sieciowego do prywatnego biznesu - wszyscy networkerzy słyszeli historie, że marketing sieciowy to branża, która umożliwia dostarczanie towarów od producenta do.

Produkty New Life

  • Balsam do włosów „Kokos”
  • Szampon „Kokos”
  • Szampon „39 ziół”
  • Seria balsamów do rąk „Domino”
  • Seria kremów do rąk „Domino”

Wszystkie produkty New Life (w naszym katalogu New Life jest 9 produktów)

Złe recenzje nowego życia

Sztuka. 1000TR
Wyprodukowano w USA. Nr 77.99.32.003.Е.000530.01.15 z dnia 20.01.2015
Bank 30 kaps.

Naturalny kompleks Novaya Zhizn to skoncentrowany produkt zawierający dużą ilość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z klasy omega 3. Wielonienasycone kwasy tłuszczowe z klasy omega 3 biorą udział w procesach normalizacji poziomu cholesterolu we krwi, dzięki czemu zmniejszają ryzyko rozwoju tak groźnej choroby cywilizacyjnej jak miażdżyca tętnic. Wielonienasycone kwasy tłuszczowe z klasy omega 3 nie są w stanie syntetyzować w organizmie człowieka, dlatego wymagane jest ich spożycie w wystarczających ilościach z pożywieniem.

Jako źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych wykorzystuje się tłuszcz z tuszy zimnowodnego łososia zamieszkującego morza północne. Wiadomo, że ludy Północy, w których diecie przeważa ta ryba, nie cierpią na miażdżycę. Kwasy tłuszczowe z klasy omega 3 są niezbędnymi składnikami odżywczymi i są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania mózgu, układu odpornościowego i rozrodczego, wpływają pozytywnie na stan skóry, stosowane są w profilaktyce chorób piersi u kobiet.

W celu zwiększenia dobroczynnych właściwości kompleksu do kompozycji dodano witaminę E (d-alfa-tokoferol), która ma właściwości przeciwutleniające. Połączenie kwasów tłuszczowych omega 3 i witaminy E w preparacie wpływa pozytywnie na skórę, zwiększając elastyczność skóry, regulując równowagę wodno-lipidową, przyspieszając gojenie się ran i blizn, korzystnie wpływa na łuszczycę i sprzyja odmładzaniu skóry. Składniki New Life działają przeciwzapalnie, antyalergicznie, uczestniczą w regulacji procesów metabolicznych, wpływają normalizująco na profil lipidowy w organizmie, zwiększają elastyczność naczyń krwionośnych, poprawiają mikrokrążenie oraz przyczyniają się do odmłodzenia całego organizmu. Omega 3 PUFA i witamina E z New Life mają właściwości zapobiegające miażdżycy, spowalniając tworzenie się blaszek miażdżycowych, zapobiegając tworzeniu się skrzepów krwi i zmniejszając ryzyko chorób układu krążenia.

Składniki kompleksu biorą udział w normalizacji właściwości immunologicznych organizmu, tonizują, zwiększają wydolność, redukują objawy zespołu chronicznego zmęczenia, stresu i depresji, korzystnie wpływają na stan zapalny jelita.

olej rybny (w tym PUFA omega-3), kwas eikozapentaenowy, kwas dokozaheksaenowy, D-alfa-tokoferol.

Właściwości składników:

PUFA Omega 3 (olej rybny) to klasa wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Badania eksperymentalne i kliniczne wykazały działanie przeciwmiażdżycowe i hipolipidemiczne PUFA omega 3: opóźniają syntezę trójglicerydów w wątrobie, obniżają poziom trójglicerydów i „złej frakcji cholesterolu” - VLDL we krwi. Lokalne hormony tkankowe są syntetyzowane z kwasów tłuszczowych omega 3 PUFA, które regulują liczne funkcje komórkowe i tkankowe, zmniejszają agregację płytek krwi, funkcję leukocytów, skurcz i rozszerzenie naczyń, co oznacza ciśnienie krwi, skurcze oskrzeli i macicy, zmniejszają reakcje zapalne. Pomagają przy wszelkich chorobach skóry, przyspieszają gojenie się ran i blizn, przywracają elastyczność suchej i podrażnionej skórze, pomagają przy łuszczycy i egzemie. Omega 3 PUFA regulują serotoninę, chemiczny przekaźnik impulsów między komórkami, przyczyniając się do dobrego nastroju.

Witamina E (D-alfa-tokoferol) jest antyoksydantem, stabilizatorem błon komórkowych; w organizmie witamina E zapobiega utlenianiu PUFA w warstwie lipidowej błon wszystkich komórek, w kapsułce jest naturalnym konserwantem, który zapobiega utlenianiu kwasów tłuszczowych omega 3 PUFA. W mechanizmie działania witaminy E istotną rolę odgrywa jej wyraźne działanie przeciwrodnikowe, które chroni i stabilizuje błony wszystkich komórek oraz stwarza warunki do zachowania zdrowia wszystkich narządów i układów organizmu (układu krążenia, nerwowego, pokarmowego, rozrodczego i innych). W kosmetyce stosowany jest w celu zachowania młodości skóry, sprzyja gojeniu i zmniejsza ryzyko powstania blizny. Ponadto tokoferol pomaga w leczeniu egzemy, owrzodzeń skóry, opryszczki i półpaśca..

przechowywać w suchym, ciemnym miejscu i niedostępnym dla dzieci, w temperaturze nie przekraczającej 25 ° С.

Przeciwwskazania:

indywidualna nietolerancja składników.

Suplement diety. Nie ma lekarstwa.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem.

Produkty firmy "New Life" (47 produktów w kategorii)

Historia firmy zaczyna się od osobistych historii jej założycieli - Bazarny Nikolai Borisovich i Lyubov Romanovna.

W lipcu 1998 roku kolega z pracy zaprosił Ljubowa Romanownę na prezentację - Open Marketing Plan. Wydarzenie miało miejsce w innym mieście, niechętnie zgodziła się pojechać. Lyubov Romanovna był tak zainteresowany możliwością zmiany swojego życia, że ​​już następnego dnia w domu starsi sponsorzy pokazali plan marketingowy przyjaciołom i krewnym rodziny Bazar. W tym czasie Nikolai Borisovich wrócił z podróży służbowej do Stambułu (miał własny, odnoszący sukcesy biznes). Uderzony tym, co zobaczył, nie przyjął wtedy tego pomysłu na biznes, doprowadził Ljubowa Romanownę do łez, ale obiecał pomóc. Tak doszło do pierwszej znajomości rodziny Bazar z systemem marketingu sieciowego..

Tydzień później udali się na seminarium sukcesu w Mikołajowie. To seminarium było decydujące dla Nikołaja Borisowicza. To tutaj zobaczył nową okazję biznesową. Jak później żartowali sponsorzy rodziny: „Pojechałem do Mikołaja jako kierowca (jeździłem Ljubowem Romanowna i wspólnikami), a do domu - zwycięzca”. Miesiąc później, na kolejne seminarium sukcesu, wiozili już autobus partnerów, kolejny miesiąc później - dwa autobusy. To był początek szybko rozwijającej się kariery rodziny Bazar w biznesie sieciowym..

Potem nastąpił kryzys 1998 r., Zaczęła się inflacja. Trudna sytuacja w gospodarce wpłynęła na pracę w ogóle, ale zahartował Nikołaja Borysowicza i Ljubowa Romanowna jako networkerów i liderów. Zespół rósł, a wraz z nim rosły osiągnięcia.

Kiedy doszło do zrozumienia, że ​​biznes może zależeć od założycieli firmy mieszkających w innych krajach, od kursu dolara i innych czynników, Nikołaj Borysowicz marzył o stworzeniu własnej ukraińskiej firmy - firmy solidnej, w której ludzie byliby zdrowi, bogaci, szczęśliwi i odnoszą sukcesy. Ponieważ wszystkie marzenia są nam dane z siłą, aby je zrealizować, to marzenie szybko się spełniło.

W 2005 roku „Międzynarodowa Organizacja Publiczna” System Klubowy „Nowe Życie”.

Założycielami były pierwotnie trzy małżeństwa. Sześć miesięcy później jedna rodzina opuściła założycieli, decydując się zająć tylko siecią. To są liderzy odnoszący największe sukcesy, jakich wszyscy znamy dzisiaj. Za nimi podążają tysiące zwolenników - Vladimir Grigorievich i Anna Gennadievna Morgun - Koronowani Diamentowi Dyrektorzy MOO CS „Nowe Życie”. Drugie małżeństwo po zdobyciu doświadczenia i wiedzy postanowiło założyć własną firmę. Niech Bóg da im zdrowie i powodzenie!

Jesteśmy dumni z zespołu kierowniczego, który powiększaliśmy od 1998 roku. Naszą główną wartością są ludzie i jesteśmy dumni, że prowadzimy nasze zespoły w celu osiągnięcia sukcesu i dobrobytu.

Nikolay Borisovich i Lyubov Romanovna założyli firmę z jednym produktem - „Apiflor”. Obecnie w naszym asortymencie mamy około 200 wysokiej jakości produktów. Wśród nich: suplementy diety, kremy kosmetyczne, mleczka i toniki, maski i peelingi, szampony, pasty do zębów, żele pod prysznic i myjące.

Od sierpnia 2013 roku cała linia produktów została zaktualizowana. Uruchomiono własną produkcję LLC Leader-Group KS Novaya Zhizn w celu kontroli procesu produkcyjnego od początku do końca. Mamy również technologiczną możliwość produkcji ekstraktów (zarówno do użytku wewnętrznego, jak i kosmetycznego), różnorodnych olejków, na które zawsze jest zapotrzebowanie. To sprawia, że ​​jakość naszych produktów jest wyjątkowa.

Napiszmy dalej razem historię firmy New Life!.

Złe recenzje nowego życia

TONIK DO SKÓRY WRAŻLIWEJ
(recenzja pobrana z internetu)
-------------------------------------------------------------
Mam cerę mieszaną, skłonną do przetłuszczania się i rozszerzonymi porami. Początkowo używałam toniku do wszystkich typów z tego samego New Life, ponieważ bałam się, że tonik do skóry wrażliwej wyschnie (nadal jest polecany do skóry problematycznej). Okazało się jednak, że na próżno się bałem!
Ten cudowny tonik doskonale odświeża i oczyszcza twarz, matuje, napina pory i nie napina ani kropli! Teraz biorę tylko to i radzę każdemu, że będzie szczególnie dobry dla skóry tłustej, mieszanej, problematycznej i tak naprawdę wrażliwej.
Popieram jedną z recenzji, że jest konsumowana oszczędnie - 2-3 kliknięcia w dozownik, a to ci wystarczy..
Jego zapach jest dyskretny, zawiera olejki eteryczne z bergamotki i limonki, które są lekko wyczuwalne w aromacie.

I oczywiście kompozycja cieszy się naturalnością:

Kompozycja:
woda zdemineralizowana, PEG 40 (olej rycynowy), D-pantenol, mleczan sodu, ekstrakt z nagietka, ekstrakt z rumianku, ekstrakt z dziurawca, ekstrakt z babki lancetowatej, ekstrakt z propolisu, ekstrakt z glistnika, ekstrakt z mniszka lekarskiego, ekstrakt z jeżówki, proteiny ryżowe, olejek eteryczny z bergamotki, olejek eteryczny wapno, alantoina, gliceryna, glikol polietylenowy 400, kwas salicylowy, mentol, srebro koloidalne, środek antyseptyczny.

Przed użyciem toniku myję twarz ŻELEM DO SKÓRY PROBLEMOWEJ od New Life, a to przynosi wymierne efekty dla mojej, choć nie problematycznej, ale raczej tłustej skóry!

New Life Vitamax, New Life 1000 Vitamax, 90 kapsułek

  • Opis
  • Recenzje (0)
  • Dostawa

Obniżenie poziomu cholesterolu i zapobieganie chorobom sercowo-naczyniowym. Antyalergen. Kompleks omega-3 wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Zmniejsza zawartość tłuszczu w osoczu krwi. Przywraca przepływ krwi przez naczynia. Łagodzi stany zapalne

Suplement diety New Life Vitamax New Life 1000 Vitamax, 90 kapsułek - preparat zawierający dużą ilość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (PUFA), których potrzebujemy do utrzymania prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi oraz zapobiegania chorobom serca i naczyń. Każda osoba potrzebuje nowego życia, ponieważ WNKT nie mogą być syntetyzowane przez organizm i muszą wchodzić do niego z zewnątrz.

Właściwości składników leku New Life

Naturalny kompleks New Life to skoncentrowany produkt zawierający dużą ilość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z klasy omega 3. Wielonienasycone kwasy tłuszczowe z klasy omega 3 biorą udział w procesach normalizacji poziomu cholesterolu we krwi, dzięki czemu zmniejszają ryzyko rozwoju tak groźnej choroby cywilizacyjnej jak miażdżyca tętnic..

PUFA Omega 3 (olej rybny) to klasa wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Badania eksperymentalne i kliniczne wykazały działanie przeciwmiażdżycowe i hipolipidemiczne PUFA omega 3: opóźniają syntezę trójglicerydów w wątrobie, obniżają poziom trójglicerydów i „złej frakcji cholesterolu” - VLDL we krwi. Lokalne hormony tkankowe są syntetyzowane z kwasów tłuszczowych omega 3 PUFA, które regulują liczne funkcje komórkowe i tkankowe, zmniejszają agregację płytek krwi, funkcję leukocytów, skurcz i rozszerzenie naczyń, co oznacza ciśnienie krwi, skurcze oskrzeli i macicy, zmniejszają reakcje zapalne. Pomagają przy wszelkich chorobach skóry, przyspieszają gojenie się ran i blizn, przywracają elastyczność suchej i podrażnionej skórze, pomagają przy łuszczycy i egzemie. Omega 3 PUFA regulują serotoninę, chemiczny przekaźnik impulsów między komórkami, przyczyniając się do dobrego nastroju.

Witamina E (D-alfa-tokoferol) jest antyoksydantem, stabilizatorem błon komórkowych, w organizmie witamina E zapobiega utlenianiu PUFA w warstwie lipidowej błon wszystkich komórek, w kapsułce jest naturalnym konserwantem, który zapobiega utlenianiu WNKT omega 3. W mechanizmie działania witaminy E istotną rolę odgrywa jej wyraźne działanie przeciwrodnikowe, które chroni i stabilizuje błony wszystkich komórek oraz stwarza warunki do utrzymania zdrowia wszystkich narządów i układów organizmu (układu krążenia, układu nerwowego, pokarmowego, rozrodczego i innych). W kosmetyce stosowany jest w celu zachowania młodości skóry, sprzyja gojeniu i zmniejsza ryzyko powstania blizny. Dodatkowo tokoferol pomaga w leczeniu egzemy, owrzodzeń skóry, opryszczki i półpaśca.

Nowe zalecenia dotyczące użytkowania

Biologicznie aktywny lek Novaya Zhizn firmy Vitamax jest zalecany jako ogólny tonik w profilaktyce i kompleksowej terapii następujących stanów:

  • z wysokim poziomem cholesterolu we krwi;
  • zapobiegać chorobom serca i naczyń krwionośnych;
  • wzmocnić odporność organizmu;
  • z miażdżycą;
  • na problemy ze skórą, włosami i paznokciami;
  • do zapobiegania patologiom piersi u kobiet;
  • w programach odmładzających;
  • aby zapobiec zakrzepom krwi;
  • z zespołem chronicznego zmęczenia;
  • z zapaleniem jelit;
  • ze stresem i depresją.

Skład i forma wydania

Lek jest dostępny w postaci kapsułek, 90 sztuk w plastikowym słoiku. Jedna kapsułka leku Novaya Zhizn zawiera:

  • Olej rybny 700 mg
  • w tym kwasy tłuszczowe omega-3 PUFA
  • kwas eikozopentaenowy 180 mg
  • kwas dokozaheksaenowy 120 mg
  • D-alfa-tokoferol 5 mg

Instrukcja użycia

Sposób użycia: Dorośli przyjmują 1 kapsułkę 2 razy dziennie z posiłkami. Czas trwania przyjęcia - 1-2 miesiące, przyjęcie można powtarzać 2-3 razy w roku.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu i niedostępnym dla dzieci, w temperaturze nie przekraczającej 25 ° С.

Przeciwwskazania: indywidualna nietolerancja składników.

Producent: Vitamax Vitamax, Rosja, USA.

W naszym sklepie internetowym www.transferfaCtory.ru bardzo łatwo kupić suplementy diety New Life New Life 1000, których cena jest wskazana powyżej, w tym celu złóż zamówienie przez koszyk.

Opis ten został opracowany na podstawie podsumowania doświadczeń związanych ze stosowaniem wszystkich składników produktu w medycynie tradycyjnej i urzędowej w różnych krajach, a także na podstawie źródeł literackich..

Suplement diety. To nie jest lekarstwo. Istnieją przeciwwskazania. Zaleca się skonsultowanie się ze specjalistą przed użyciem..

Zakup produktów w oficjalnym sklepie internetowym Organic Life jest bardzo łatwy i prosty. Cena jest podana pod każdym elementem. Dodaj produkt, który lubisz do koszyka, wypełnij wymagane pola do zamówienia, a nasz menedżer wkrótce oddzwoni w celu potwierdzenia.

Koszt przesyłki:
Przy zamawianiu za mniej niż 3000 rubli. - dostawa w Moskwie 250 rubli.
Przy zamówieniu powyżej 3000 rubli - dostawa dla Ciebie jest BEZPŁATNA, w dowolne miejsce Moskwy w obrębie obwodnicy Moskwy.
W przypadku dostawy na terenie Moskwy i regionu moskiewskiego płatność kurierowi gotówką.
Dostawa poza obwodnicę Moskwy jest obliczana osobno.

* Zamówienia otrzymane po godzinie 20:00 lub w weekend (wakacje) realizowane są następnego dnia roboczego.

Wysyłka na terenie Rosji odbywa się za pośrednictwem Poczty Rosyjskiej i usługi Express za 100% przedpłatą. Więcej o wysyłce.

Jeśli masz jakieś pytania, zadzwoń (495) 740-51-53. Możesz również wystawić opinię na temat korzystania z produktów za pomocą formularza opinii.

Firma MLM New Life recenzje, strona internetowa, recenzja

- Ocena: bardzo zły 1, łączna ocena: 1
StatusRozwija się
Ocena
Rok Fundacji2005
ProduktyFirma "New Life" oferuje eliksiry i suplementy diety dla promocji zdrowia, serię produktów do pielęgnacji skóry twarzy, produkty do pielęgnacji ciała, produkty do higieny jamy ustnej, linię produktów do pielęgnacji włosów, kosmetyki dekoracyjne, serię kosmetyków dla mężczyzn, a także detergenty.
Stronie internetowejhttps://new-life.com
Ilość. przywódcy4

Liderzy firmy New Life

Chcesz rozpocząć biznes z New Life lub potrzebujesz dodatkowych informacji? Zapoznaj się z jednym z liderów poniżej.

Cześć, jestem Julia. Przyjechałem tu z jakiegoś powodu. Podobał mi się ten zasób, ponieważ jest tu wiele osób z branży MLM. Dziś doskonale rozumiem, że biznes MLM to najszybciej rozwijający się biznes i najbardziej obiecujący ze wszystkich istniejących. Przyszłość należy do niego, a ktokolwiek to zrozumie, będzie zawsze modny i naprzód! Z przyjemnością komunikuję się z obiecującymi ludźmi, którzy cenią swój czas i są profesjonalistami w swojej dziedzinie!

Witaj! Porównuję biznes do portu. Tylko w sporcie można osiągnąć rezultaty, trenując, analizując błędy i rozwijając się. W sporcie osiąga się sukces, gdy orasz. Ale kiedy otrzymasz wynik, jest to po prostu niewytłumaczalne uczucie. Naprawdę to lubie. To po prostu radość, że udało Ci się uzyskać wynik i jesteś najlepszy. Ci, którzy są w temacie zawodów sportowych, rozumieją, o co mi chodzi. Właśnie z tego powodu jestem w MLM. Tak, tu trzeba orać, łatwych pieniędzy nie było, nie ma i nie będzie, ale kiedy uzyskasz efekt swojej pracy, jest to po prostu niewytłumaczalne. Chce tworzyć i iść dalej

Dzień dobry. Nazywam się Tatiana Kovalchik i pochodzę z Ukrainy. Mam bogate doświadczenie w branży networkingowej. Moja pierwsza znajomość z tą branżą miała miejsce w 2003 roku. Od tego czasu pracowałem zarówno w spółkach towarowych, jak i finansowych. 8 lat temu spotkałem firmę produkującą produkty krajowe, która została zarejestrowana jako moja własna TM - firma produkcyjna. Misją firmy było wprowadzenie rodzimego producenta na rynek międzynarodowy i podniesienie statusu networkera na profesjonalny poziom

ULEPSZ SWOJE ŻYCIE. CHCĘ BYĆ ZDROWY I POMÓC LUDZI W ZDROWIE, NIE POMAGAJĄC TABLETKAMI, ALE POMAGAJĄC MEDYCYNIE LUDOWEJ. JESTEŚ EKSTRAKTAMI, ELIKSIRAMI, WITAMINAMI I MAŚCIAMI, KTÓRE POWSTAJĄ NA ZIOŁACH DOŁĄCZ, A ja POWIEDZĘ I POKAŻĘ, JAK NA TYM ZARABIAĆ, ABY ZAPOMNIEĆ O SWOICH PROBLEMACH I MIEĆ NA DNI.

Recenzje o firmie New Life

Dzień dobry. Znam New Life od 8 lat. Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem moich TOP - liderów, zdałem sobie sprawę, że naprawdę jestem we właściwym miejscu i z właściwymi ludźmi. Na czele firmy stoją prawdziwi profesjonaliści w swojej dziedzinie, dla których MLM to nie tylko biznes, ale sens całego życia. Miej czas, aby pomóc innym ludziom pokazać realne możliwości tej branży razem z New Life, podnieść jakość swojego życia, stać się wolną i zamożną osobą, która wraz z zespołem profesjonalistów może spełnić wszystkie Twoje cele i marzenia. W ten sposób pomagasz innym ludziom osiągnąć to samo. Nowe Życie rozwija się skokowo. ! 3 lata temu była to firma, która weszła na rynek tylko z jednym produktem i usługą. Dziś firma ta posiada 3 własne zakłady produkcyjne posiadające międzynarodowe certyfikaty jakości i wyposażone w taki sprzęt, o jakim wielu producentów może tylko pomarzyć. To ogromna sieć firmowych centrów informacyjnych, przez które produkt trafia bezpośrednio od producenta do konsumenta. A to daje naszym partnerom dodatkową możliwość prowadzenia własnego biznesu franczyzowego w biznesie. Firma płaci prawie 60% obrotów sieci do sieci. A wielu naszych partnerów, praktykujących zawodowo, może już sobie pozwolić na podróżowanie po świecie, kupowanie luksusowych nieruchomości i samochodów z salonów i sklepów. Przybywszy do Nowego Życia, zaczynasz naprawdę żyć nowym życiem. Uwierz w siebie i zgodnie ze swoją wiarą otrzymasz.

Nowe życie

krajslogan- Ile byś miał lat, gdybyś nie wiedział, ile masz lat?producentMaria EfremovascenariuszMaria EfremovaproducentNina Volodina, Maria EfremovaoperatorOleg IkhlovkompozytorDenis Churakovgatunek muzycznydramatpremiera (RF)czas116 minut / 01:56

W roli głównej:

  • Andrey Noskov
  • Maria Efremova
  • Yuri Kormushin
  • Andrey Urgant
  • Daria Poverennova
  • Yana Poplavskaya
  • Tatiana Vinokurova
  • Evelina Bledans
  • Vladimir Kisarov
  • Adam Bulguchev
  • .

Pokaż wszystko "

Jeśli podobał Ci się ten, nie przegap tego. rozwiń ↓ Jeśli podobał Ci się ten, nie przegap. Znasz podobne filmy? Polecaj ich. wszystkie rekomendacje dla filmu u (20) ukryte filmy (5)
Polecaj filmy podobne do „”
według gatunku, fabuły, twórców itp..
*Uwaga! system nie pozwala na rekomendowanie sequeli / prequeli do filmu - nie próbuj ich szukać
Recenzje i recenzje widzów
  • Dodać recenzję.
  • Wszystko (1
  • Pozytywne: 1
  • Negatywne: 0
  • Procent: 100%
  • Neutralne: 0

Film „Nowe życie” przełamuje wszelkie stereotypy

Film „Nowe życie” przełamuje wszelkie stereotypy. Na początku filmu główna bohaterka Anna Novikova mówi: nasze życie zostało rozłożone na półkach: urodziło się, poszło do przedszkola, szkoły, instytutu, zawarło małżeństwo do 25 lat, mając dzieci do 30 lat, lepiej niż dwoje, robiąc karierę do 40 lat, a potem na emeryturę. Wszystko jest jak wszyscy, wszystko jest jak ludzie. Co za typ ludzi? Wszyscy jesteśmy różni. Ten tekst poza ekranem zaczepił się, a wtedy oderwanie się od ekranu jest całkowicie niemożliwe. Główną bohaterką jest nowoczesna młoda kobieta, ma zaledwie 35 lat, ale jej chłopak „odpisuje w obiegu”, wierząc, że nie nadaje się już do roli matki i żony, szefowej, dając jej stanowisko wczorajszej studentce. Anna Novikova, jak wszystkie kobiety 35+, zmaga się z presją społeczną, mówią, całe dziecko, twój czas minął, zegar tyka. Nie ma znaczenia, że ​​jest świetnym prawnikiem, super profesjonalistką, nie ma znaczenia, że ​​wyglądu modelki, a figurze zazdroszczą 18-latki, ludziom zależy tylko na numerze w paszporcie. Ucieka przed wszystkimi, wypływa w morze, wypadek, utrata pamięci, lekarze określają jej wiek o dziesięć lat młodszy, psycholog robi z niej eksperyment, oszukuje ją, udowadnia? wiek nie istnieje. Oglądałem ten film kilka razy, zapisałem jego słowa: „Na co wpływa wiek? Na zewnątrz? Nie. Każdy wygląda inaczej. Zdrowie jest tym bardziej różne dla każdego. Ktoś rodzi się z wadą serca, podczas gdy inni mają 80 lat, gdy silnik pracuje. Doświadczenie również nie przychodzi przez lata. Doświadczamy przeżywanych sytuacji życiowych, a nie numeru w paszporcie. W wieku 25 lat możesz być mędrcem, a w wieku 45 lat są wcześniaki. Nie ma wieku. On odszedł. Po prostu nie. Wiek nie jest cechą osoby. Każdy ma własną wiosnę, swój własny wschód i zachód słońca ”. Ile sensu mówią te słowa, tak prosto powiedziane, ale mój świat wywrócił się do góry nogami. Film „Nowe życie” ?? to nie tylko opowieść o wieku, to opowieść o miłości, relacji między rodzicami a dorosłymi dziećmi. Już dawno nie płakałam nad żadnym filmem, ale spotkanie Anyi z mamą i tatą złamało mi serce, jej słowa: „Bliscy ludzie to nie ci, którzy mają to samo DNA, ale ci, którzy cię szczerze kochają”. Mam też komuś do powiedzenia.

Reżyserowanie i aktorstwo zdumione, jakieś nowe uczucie? wydaje się, że oglądasz film, ale wydaje się, że jest to samo życie. Yana Poplavskaya, wyryta w pamięci od dzieciństwa jako Czerwony Kapturek, jest teraz kojarzona tylko z niefortunną Lidią. Andrey Noskov niezwykle ujawnił swój dramatyczny talent. Daria Poverennova w postaci kobiety biznesu, ale niezwykłej, nietypowej filmowej suki, twardej, ale jednocześnie zmysłowej, szlachetnej i romantycznej. Maria Efremova, która zagrała główną rolę, była zdumiona umiejętnością reinkarnacji, więc na różne sposoby grała 35-letnią odnoszącą sukcesy kobietę i 25-letnią dziewczynę bez pamięci, patrzącą na świat szeroko otwartymi oczami. Yuri Kormushin w roli psychologa całkowicie przeszedł samego siebie. Vladimir Kisarov jest dobry w byciu bękartem. Evelina Bledans pojawia się dopiero na początku filmu jako przyjaciółka, ale jak to dokładnie jest grane ?? takich przyjaciół, żadnych wrogów.

Postawiłem solidną 10, polecam każdemu zaopatrzyć się w chusteczki ?? jest nad czym płakać, jest też wiele zabawnych chwil. Chwyć notatnik? słowa bohaterów będą chciały zostać zapisane.

  • Przydatna recenzja? narzekać na spojler?
  • Więc nie
  • 6/3
26 kwietnia 2020 r. | 18:35